Tillit og lokalkunnskap viktig

Wegard Fladmark er ansatt i Aursnes & Partners, men han er på ingen måte noen nybegynner.  Wegard har 20 års erfaring i bransjen, og mener at struktur er hans beste fortrinn.

Wegard Fladmark, eiendomsmegler hos Aursnes & Partners

Wegard Fladmark er ansatt i Partners, og han gir oss sine beste tips som eiendomsmegler.

Hva er din styrke som eiendomsmegler?


– Jeg har mange år som megler bak meg. Blant annet har jeg drevet eget foretak og har vært næringsmegler. Da hadde jeg ansvar for både salg og utleie av næringseiendommer. Jeg har i tillegg opparbeidet meg god erfaring innen boligmarkedet med salg av både nye og brukte boliger.

Som person vil jeg vil trekke frem det at jeg er tillitsskapende, og liker å ha fokus på kunden og deres behov.  Etter mange år i bransjen her på Sunnmøre, kjenner jeg markedet godt.

Hvorfor valgte du å bli eiendomsmegler?

– Det var nok litt tilfeldig at det ble eiendomsmegling da jeg har en utdannelse innen internasjonal markedsføring fra NMH og Handelshøyskolen BI. Men jeg er glad i en effektiv arbeidsdag, og det å treffe nye mennesker. Da var eiendomsmegling et naturlig yrke å lande på. 

– Jeg startet karrieren min i Oslo, hvor jeg utdannet meg. Men jeg er jo fra Ålesund, så da  vi i 2001 bestemte oss for å flytte hjem igjen, fikk jeg en mulighet til å starte som eiendomsmegler, og har knapt sett meg tilbake siden. 

Hva er dine beste meglertips?

– For meg er det viktigste å gi kundene god og kontinuerlig oppfølging. Som eiendomsmegler er ingen dager like og jeg er opptatt av å ha en god struktur i hverdagen. Da har jeg alltid oversikt, og kan gi den oppfølgingen til kundene som jeg ønsker og ikke minst de kan forvente seg.  

Hvordan ser boligmarkedet ut hos dere? I dag – og fremover de neste 3 mnd?

– Man kan helt klart i si at boligmarkedet i Ålesundsområdet har vært bra gjennom hele 2021, før det ble litt roligere rett før nyttår – det er jo helt normalt. Vi forventer selvsagt at markedet tilspisser seg og at vi får en aktiv start på 2022 med bra aktivitet utover våren. 

Hvilke boliger selger dere mest av?

– Vårt marked består av selve Ålesund, Sula med Langevåg, og i tillegg Giske. Her selges det mest leiligheter, med eneboliger på en god andreplass. Her gjenspeiler vi markedet generelt. Jeg antar at trenden fortsetter, og at det er leiligheter vi selger mest av i 2022 også.  

Hva er Aursnes & Partners styrke som meglerkontor?

– Det som er fint hos oss er at vi har både erfarne meglere og yngre krefter, slik at vi kan tilpasse oss enhver salgs- eller kjøpssituasjon, og i tillegg kan hjelpe og utvikle hverandre til å bli bedre meglere. Kjeden leverer også systemer og innovative produkter av høy kvalitet som kommer våre kunder til gode.  

Nå som Wegard Fladmark er ansatt i Aursnes & Parttners, kanskje du vil lese litt om hans kolleger? Du kan lese om da vår kollega Espen Garli jobbet med Sykkylvens mest spennende prosjekt.

 Er du på jakt etter en eiendomsmegler som kjenner ditt lokalområde? Ta kontakt med oss i Aursnes & Partners