Aursnes & Partners med Sykkylvens mest attraktive prosjekt

1. november settes første spadetak for Sykkylvens mest spennende boligprosjekt: Aure Sjøside i Haugbukta. Prosjektet omtales som «en orkesterplass til Sykkylvsfjorden», og vil ha 3 etasjer med leiligheter med høy standard og et helt nytt og moderne supermarked i 1. etasje. Aursnes & Partners skal stå for salget.

Aure Sjøside ligger idyllisk til innerst i Sykkylvsfjorden

Leilighetene i Aure Sjøside vil alle være vestvendte og ha utsikt over fjorden. Prosjektet har vist seg å være svært populært, og 5 av leilighetene er allerede solgt – tre måneder før spaden settes i jorden.

– Velkommen til Sykkylvens mest attraktive leiligheter, sier daglig leder Espen Garli hos Aursnes & Partners Eiendomsmegling. – Flytter du inn her, kan du gå i tøfler ned til supermarkedet i første etasje, kjøpe deg litt frokost og sette deg på balkongen og nyte morgenkaffen, ler han.

Her er det ikke spart på noe, og alle leiligheter har eikeparkett, balkong mot sjøen, vannbåren varme, moderne Norema-kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens, heis og parkering under tak.

Aure Sjøside er tegnet av Skalér Arkitektkontor, og er prosjektert ferdig påsken 2023.

Positivt for nærmiljøet

Bygget vil ligge idyllisk til helt nede ved vannet, og leilighetene vil være i størrelsesorden fra 74 – 128 kvadratmeter. – Det er et svært godt marked i Sykkylven for tiden. Industrien går meget godt, og det er god aktivitet i boligmarkedet, forteller Garli. – Men Aure Sjøside blir nok ekstra attraktiv, påpeker han, da det snakkes om å bygge både brygge og badeplass. – Dette vil komme allmennheten til gode, så hele prosjektet vil tilføre noe positivt til lokalmiljøet, mener han.

Espen Garli
Splitter nytt supermarked

Foruten leiligheter i de tre øverste etasjene, vil det komme en splitter ny og moderne Spar-butikk i første etasje, som skal oppfylle de fleste ønsker.

– Vi vil blant annet kunne få et større sortiment, sier assisterende butikksjef Håvard Elias Hovet Aas, til lokalavisa Nyss.  Den nye butikken kommer til å bli en av de mest moderne Spar-butikkene i fylket. Fasaden til Spar-butikken er tydelig inspirert av Sunnmørsalpene som omkranser bygda, og setter sitt tydelig preg på bygget.

Salget er allerede i gang, og prosjektet ligger ute på Finn.no og Partners.no sine hjemmesider, eller du kan besøke prosjektets egne sider her: auresjoside.no. Har du spørsmål, eller ønsker å snakke med megler, bare ta kontakt.