Få julestemning med disse interiørtrendene

Og plutselig var det desember, og tiden for julepynt er tilbake! Førjulstiden er en magisk periode hvor lys, dekorasjoner, musikk og farger skaper en varm og koselig atmosfære både innendørs og utendørs. Men måten folk velger å dekorere hjemmene sine på, varierer mye. Noen følger sine egne tradisjoner, mens andre lar seg inspirere av de nyeste trendene. Uansett hvordan du foretrekker å pynte på, så kan du kanskje finne litt inspirasjon her.

Nostalgi i rødt og grønt

Som med alt annet, så blir gamle ting trendy igjen, og årets julepynt i 2023 omfavner farger med en ekstra dose glede! Julepynten er mer fargerik og er gjerne en kombinasjon av både gøy og tradisjonelt pynt. Det er lite som fanger den nostalgiske trenden bedre enn de klassiske julekulene. Gå for røde og grønne varianter, gjerne med glitter og glans, og la dem svinge fra treet for å fylle rommet med den herlige følelsen av julens glede.

Pynt i papir

Julepynt som er laget av papir har lenge vært en favoritt, og i 2023 er det ingen unntak. Denne klassiske stilen fortsetter å være en trend blant årets juledekorasjoner. Her er det bare fantasien som setter grenser, og er du ekstra vågal så kan du lage noe selv! La fantasien flyte fritt, og hvis du virkelig vil sette prikken over i-en, hvorfor ikke lage dine egne juletrær og stjerner som vil legge et personlig preg på juletreet? Ta utfordringen og gi rom for litt personlig dekor i hjemmet!

Retrovibber

I fjor begynte vi å leke litt med 80-tallet og retrofølelsen, og festen fortsetter i år! Retro julepynt er kjent for sine farger og skaper et fargerikt hjem. Kast deg ut i et palett av mintgrønt, pastellnyanser, eller kanskje til og med knæsjrosa eller babyblått. Gi dekorasjonene dine det ultimate retro-glam! Denne livlige stilen gir hjemmet ditt et unikt og sjarmerende utseende til julefeiringen. Kombiner tidløse klassikere med moderne trender, og voilà, du har et juleinteriør som appellerer til både nostalgi og årets trend!

Personlig touch

Gjør årets juledekorasjoner til en forlengelse av din egen fantastiske personlighet! Finn eller gjenbruk noe som reflekterer din egen personlighet og smak, eller lag noe hjemmelaget, som for eksempel papirpynt som nevnt tidligere i artikkelen. Men her slutter ikke moroa! Gi julekulene et personlig preg ved å fylle dem med bilder fra året som har gått. Dette er ikke bare en stilig måte å dekorere på, men det gir deg også en følelse av nostalgi og tilhørighet.

Bærekraftig julepynt

Flere og flere fokuserer mer på bærekraft og miljø, dette kommer til å påvirke hvordan flere pynter hjemmene sine i år. I tillegg så har prisene skutt i været det siste året, og mange vil nok bruke pynt de har stående fra før og gi et nytt liv til den fantastiske pynten. Pynt som er laget av resirkulert og naturlige materialer, er også noe som vil gå igjen. La årets pynt være et bevisst valg som både bevarer lommeboken, men også planeten!

Med disse flotte interiørtrendene håper vi du får en fantastisk, og muligens en fargerik jul!