Vårens interiørtrender!

Det er ingen tvil om at interiøret du velger sier mye om hvem som bor der, og tilbudet har økt drastisk de siste årene. Her forteller vi deg hvilke trender som gjelder akkurat nå,  samt en oversikt over interiørbloggernes favorittfarger!

Levende motiver

Ruter, striper, blomster, fugler, trær eller dyreprint. I år kan du velge fritt på øverste hylle hva gjelder omtrent alt av motiver – men med en rot i naturen. Brokader har sett sine glansdager, og nå skal livet inn i heimen.

Vis meg ditt hjem..

En av de store trendene denne våren kommer fra interiørhuset “House of Hackney London”. Palmer, blomster og papegøyer pryder både tapet, stoffer og andre elementer som service, brikker og lampeføtter. Her kan du velge og vrake i uttrykk som forteller noe om deg og ditt hjem. Denne pioneren innen interiør har inspirert flere til å følge etter, det er derfor mulig å finne mye liknende design i noe rimeligere forretninger. Lek deg, mix og mach (eller “kræsj”)!

www.houseofhackney.com

Bloggernes favorittfarger blir egen kolleksjon

Ni kjente interiørbloggere fra hele Norden er blitt invitert av malingleverandøren Nordsjö til å sette sitt preg på interiøråret 2018. Resultatet ble fargekolleksjonen “Nordic Colours” som er en palett med bloggernes egne signaturfarger, inspirert av hvilke farger de også tror vil prege hele året – ikke bare denne våren. http://www.ifi.no/bloggernes-favorittfarger-blir-egen-kolleksjon