Kom, mai, du skjønne milde…

Nå som sommeren står for døren og vi går inn i en måned full av fridager og uteglede, har vi noen tips til deg, enten om du bor i leilighet eller enebolig. Du trenger ikke gå i de dyreste forretningene for å sikre deg det aller nyeste innen trendene, sommerglede er lyse og friske tilpasninger, der du kan hente inspirasjon fra det maritime, landlige og enkle. Det finnes mye glede i en enkel blomst!

Uteplassen

Nordmenn har blitt mer kreative i sin pynting av uteplassen. Det finnes utallige blomsterpotter og andre innslag som setter sitt unike preg utendørs – hva med å dekorere med melkespann eller gamle krukker?

Terrassen

Gjør det enkelt å hold det rent. Den første tiden er preget av svevestøv. Har du utsikt til havet eller ønsker å drømme deg bort kan du pynte med maritime detaljer, som nær sagt lukter av hav og salt.

Stuen

Lys, lys og atter lys. Kanskje ta frem de hvite gardinene? Åpne opp stuen for varme, lys og lukter fra sommerdagen. Vaser og pynt i lys fargepalett eller møbler i naturfarger er en hit hver eneste vår!

Kjøkkenet

Få urtene opp og frem. De skal stå på benken, de skal lukte godt, og de skal friste deg til å dandere de herligste sommerrettene..

Soverommet

Frem med linklærne og nye putevar. Nå gjelder det å holde varmen ute og frisk luft inne. Lin og fint bomull er godt å ha nå, men det store tykke sengeteppe må pakkes inn i boden.  Gjør det lett å holde det luftig.

Inngangspartiet

Det er alltid hyggelig å bli møtt med et ryddig inngangsparti, men har du husket å sette frem noen friske blomster?  Et grønt innslag er som natt og dag på denne årstiden.

Akk, kjære mai, hvor gjerne gad jeg i marken gå!