Klargjør for salg i august nå!

Å starte salgsprosessen før du reiser bort i sommer er ikke bare lurt, men kan gi deg et forsprang til andre boligselgere som ofte utsetter forberedelsene til de er hjemme fra ferie. Her kan du lese mer om hva megleren kan gjøre for deg når du slikker solstråler på hytta eller i spania.

Lag en plan

Når du har valgt en eiendomsmegler bør dere lage en salgsplan med konkrete datoer og målsettinger. Formålet er å treffe planken på den første gode salgsuken i august. I mellomtiden kan eiendomsmegleren få ansvaret for mye av klargjøringen. Du trenger bare å overlate nøkkelen, for deretter å være tilgjengelig på telefonen.

Foto og forberedelser

Eiendomsmegleren kan slippe inn en takstmann, slik at boligen får en verditakst basert på teknisk standard, beliggenhet, størrelse og utnyttelsesgrad. Det trenger dere for å sette en fornuftig prisantydning.Deretter kan megleren avtale time med fotograf. Det har blitt viktigere og viktigerere å skillle seg ut med gode bilder, da konkurranse er stor på ulike digitale flater, der de fleste søker etter ny bolig. Er det behov for styling, har megleren garantert gode kontakter på området. Deres ekspertise er å selge boliger, og da har de alt som trengs i sin verktøykasse.

Godkjenne annonse

Alt dette skjer mens du er på ferie, men på et tidspunkt må du fiske frem smarttelefonen og godkjenne annonse og prospekt. Eiendomsmegleren vil kunne gi gode råd på hvilke bilder som bør ligge fremst, hvilke markedsføringspakker du bør velge, men til syvende og sist er det du som skal bestemme. Det er ditt boligsalg.

Visninger

Vel hjemme fra ferie kan du glede deg til første visningshelg i august. Du kan glede deg over et potensielt salg, men også at du har brukt sommeren godt. Du har nemlig forberedt deg i god tid frem til en av årets beste salgsmåneder.

Klikk her for å finne din nærmeste &Partnersmegler!